Океан

Програмата можете да чуете тук - връзка за изтегляне ще намерите в края на страницата

И аз се чудя дали ще усетиш първото докосване на топ- лите вълни още преди да слезеш от пътеката на времето или веднага щом вече си я напуснал. Но това няма значе- ние, защото дори и очакването може да бъде много прият- но, докато се носиш по течението на важните, на дълбоките сънища на океана...Морето не е бетонираното крайбрежие, обезобразените плажни ивици, нашият пореден грозен опит да се откъснем от своята планета като я унижим и унищожим. Морето остава отвъд бетона и продължава да съществува отвъд бетона и там, далеч, дълбоко от нашия повърхностен крайбрежен свят, пази вече милиони години сърцевината на живота.

Там, където поне понякога трябва да се връщаме, за да не се загубим окончателно. Тази 30-минутна медитация започва със звука на вълните, които ни водят към мъдрите дълбини на океана, наричан от древните и майка, и люлка.

И сега можеш да се потопиш в синьото сияние на водата. И да се носиш по нея толкова, колкото ти е приятно и хубаво. Защото сега си извън пътеката на времето. В едно друго светлинно измерение, където звуците на тихите вълни оповестяват усещането за пълна и несмутима свобода,което изгрява, и изгрява, и разширява вътрешните хоризонти до необятния хоризонт на космоса. И сега можеш да се
оставиш на вълните и на дълбоката сигурност на техните течения, които ще напишат верния ти път безшумно, без никакви съмнения, и ще те пренесат като пътник, който има цел и непременно ще стигне до нея, каквото и да се случи – днес, утре, вдругиден – междувременно, все напред, все напред.


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия ( Моля отбележете като кликнете кутийката ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.

-----НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.

-----


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.

---ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.

---


-ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.-
--
----
-

-ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.-
--

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!


9 thoughts on “Океан

 • mnogo sum vpe4atlena ot novata programa za meditaciia! vsi4ki programi sledvat neotklonno principite na nlp i e strahotno 4e liubo ni gi podariava! blagodarnosti i priznatenost!

 • Слушах го с прекъсвания и много ми хареса,накрая го пуснах цялото така, че го слушах 2-пъти.Сега в себе си имам двойно повече океан :).

 • Здравейте, аз Дани! Отдавна „черпя“ от Вас знание и сила.
  Чувствам се много специално – сякаш намирам себе си, преди да се родя и познавам.
  Бих искала да вляза в директен контакт с Вас /автора на сайта/.
  Не знам как и къде мога да Ви открия!
  Ще бъда благодарна, ако ми подскажете вариант!
  Дано не Ви притесня излишно, но принципно съм открита в общуването с хората!
  Желая усмихнати утрини и удовлетворени вечери! Дани

 • Bqh bolna ot anoreksiq, neznam sega dali sym zdrawa, hodila sym po mnogo psiholozi, no znaete li tazi programa mnogo mi pomaga i wi velajq zdrawe i mnogo uspehi, radwam se `e ima hora kato was!

 • Говорили си две красиви дами,
  на име Суета, а другата Душа.
  една на друга всяка се закани,
  че ще я нагмине в свойта красота.

  Суетата: Аз съм по красива знаеш,
  без мене няма хубост да блести,
  Не можеш като мене са сияеш,
  И по добре без спор ми отстъпи!

  Душата: Аз съм по щастлива знаеш,
  и блясъка не може да ме заслепи,
  и ако мен ме няма ще си признаеш,
  теб няма кой да разбере, нали?

  Суетата: Обаче ако се огледш,
  навсякъде я има суетата, погледни,
  а за да те видят трябва да се вгледат,
  но иначе как някои ще те оцени?

  Душата: Но ако няма зрение не съществуваш,
  а аз се виждам даже без очи,признай
  и в повечето време само се преструваш,
  Приключик тази тема казвам край.

  Е малко бе излишен спора, мили хора,
  и двете дами притежават красота,
  и пак си обикалят заедно в простора,
  осъзнали смисъла на истинската красота.

  Че тя се вижда после чувства,
  че тя е дарбата да си добър човек,
  вйй продължавайте йивот да вкусвате,
  за да живееме обичайки се век след век.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *