Вътрешното кино: лекуване на миналото, лекуване на бъдещето – техники за промяна на съдбата

Вътрешното кино: лекуване на миналото, лекуване на бъдещето”Новата аудиопрограма от автора на “Планетата на щастието” Любомир Розенщайн със специални указания как да използвате своето вътрешно кино, за да излекувате миналото от неприятни спомени, да освободите от тревоги бъдещето си и да направите живота си по-добър сега можете да поръчате онлайн от тази страница!

Новата аудиопрограма от автора на „Планетата на щастието“ Любомир Розенщайн със специални указания как да използвате своето вътрешно кино, за да излекувате миналото от неприятни спомени, да освободите от тревоги бъдещето си и да направите живота си по-добър сега можете да поръчате онлайн от тази страница!

За програмата „Вътрешното кино: лекуване на миналото, лекуване на бъдещето“:

Иве Лина
Аудио програмата е просто великолепна, внася успокоението и релакса, толкова необходими ни в този напрегнат свят и забързаното ни ежедневие. Благодаря много на автора и разбира се на себе си, че направих правилния избор с покупката на тази книга.

Тази програма беше разпратена като специален подарък от автора за участниците в предварителното записване за „Планетата на щастието“, преди официалното представяне на книгата. Ако сте пропуснали да се включите в тази акция, сега имате възможност да поръчате отделно програмата чраз формите за PayPal или E-Pay тук.

Поръчайте програмата
“Вътрешното кино: лекуване на миналото, лекуване на бъдещето” в две прости стъпки:

1. Заплатете сумата от 9.00 лева чрез бутоните за PayPal или EPay.bg по-долу.
2. Ако се затруднявате да поръчате по Интернет, прочетете по-долу указанията за плащане на гише Изипей – навсякъде в страната.
Веднага щом пристигне потвърждение за плащането ви, ще получине линк за сваляне на програмата като МП3 файл по електронната поща (обикновено в рамките на един работен ден)

Поръчайте програмата за сваляне като МП3 файл чрез плащане с еPay.bg

Описание Сума
Vytreshnoto kino 9.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
поръчайте за сваляне като МП3 файл чрез PayPal

поръчка чрез Изипей гише

Ако ви е трудно да извършите плащане по Интернет, можете да го направите и на място в едно от стотиците гишета на EasyPay в цялата страна.
Плащането през гише на изипей е много лесно:

избирате най-удобното за вас от 2004 гишета в цялата страна. Списък на гишетата и търсене на адрес http://easypay.bg/?p=offices
на гишето заявявате, че желаете да внесете 9,00 лева по микросметка Клиентски номер (КИН): 5353993162 Плащането през гише ще ви струва допълнително 30 стотинки по тарифите в момента.
като основание за превода продиктувайте “Вътрешното кино″ + вашият email адрес и име.
моля за всеки случай след това изпратете на адрес http://changewire.info/?page_id=37 своя емайл, датата и гишето на което сте платили (ако са записали случайно с грешка емайла ви)
ще получите програмата на емайла си веднага щом плащането бъде потвърдено

Можете да поръчате още:


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия ( Моля отбележете като кликнете кутийката ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.

-----НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.

-----


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.

---ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.

---


-ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.-
--
----
-

-ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.-
--

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *