Categories
Медитация Несъзнаваното НЛП - NLP Промяната Психични състояния Релаксация Хипноза

Планетата на щастието (невролингвистичен ендорфиногенератор)


Ендорфините са химическата формула на щастието, езикът, от който разбира всяка клетка на тялото. Тази програма не е за хора, които искат да бъдат сърдити, а само за онези, на които им се струва, че са забравили как отново могат да се чувстват добре…

Ендорфините са химическата формула на щастието, езикът, от който разбира всяка клетка на тялото. Тази програма не е за хора, които искат да бъдат сърдити, а само за онези, на които им се струва, че са забравили как отново могат да се чувстват добре...

Планетата на щастието:  Невролингвистичен ендоморфиногенератор: програма за щастие, мисия и смисъл в живота

Внимание! Тези програми са дълбоко отпускащи. Слушайте ги само когато можете да се откъснете от всичко и да отделите време изцяло за това. Изключете телефоните. Използвайте качествени стереослушалки. Слушайте само оригиналните записи на радио ChangeWire.

Програмите на радиото имат единствено образователна цел и не заместват лечение, нито консултации от лекари и специалисти при хора с проблеми.

– – –

времетраене: около 25 минути:

17 отговори на “Планетата на щастието (невролингвистичен ендорфиногенератор)”

Странно, човек толкова се е наслушал и нагледал на реклами и обещания от рода на „прочети това и ще се промениш“, или пък „пробвай тази техника и еднага ще получиш резултат“, че чак на такъв анонс от рода на „ще се почувстваш по-щастлив“ или „ще те направим по-добър“ звучи някак си неправдоподобно…. Но уви напук на убежденията с които сме останали в резултат на опита ни , ето – ТОВА ДЕЙСТВА!

Здравейте, искам да попитам дали е добре програмите да се съчетават, т.е. да се слуша повече от една – примерно тази за щастието заедно с Вътрешния лечител? Също, за какъв период от време е препоръчително да се слушат? Ще има ли по-голям ефект, ако се слушат 2 пъти на ден или два пъти един след друг? Благодаря предварително! Поздравления за хубавите записи!

Можете да съчетавате програмите и да ги слушате по повече от веднъж на ден, стига от това да се чувствате добре. Слушайте една програма толкова, колкото ви се иска – веднъж или седмица, или месец – или пък се връщайте към нея тогава, когато имате нужда от това. Вярвайте на вътрешната си мъдрост, която ще ви насочи. Не забравяйте само – тези програми могат да ви помогнат да направите живота си по-добър, да се научите как да се чувствате по-добре – но те не са заместител на живота отвън. Не ги използвайте за бягство, а като източник на сила и вдъхновение за да направите своя живот такъв, какъвто мечтаете да е.

Благодаря Ви много за бързия отговор! Желая Ви всичко най-хубаво в живота!

Zdraveite,
interesuva me ima li niakakva opastnost, kogato se slushat tezi predavania, bez da ima prqko nabludenie ot hipnotizatora?

Ако някоя програма в момента не е подходяща, несъзнаваното само ще намери начин да го съобщи – с чувство за некомфорт или желание да прекъснеш слушането. Внимавайте за сигналите, които идват отвътре – тогава няма опасност. И обратното, ако усещането е добро, повтаряйте слушането на програмата веднъж дневно толкова дълго, колкото продължавате да се чувствате добре или все по-добре от това.

Много, много Ви благодаря за това, че споделяте програмите свободно с нас. Щастлива съм, че Ви открих. Желая Ви много здраве и светлина в живота и по пътя по който вървите

Здравейте!Страдам от инсомния от 5 месеца,в резултат на страх.Слушам Йога нидра,но не мога да се отпусна напълно,мозъка ми скача на проблемите ми и отново се връща на медитацията.Не мога да постигна онова пълно отпускане,което искам.Това постига ли се с по-дълго практикуване?

Опитайте с програмата реинкарнация, тя съдържа най-дълбокото отпускане и разбира се с практиките на нидра, които обаче трябва да следвате редовно, всеки ден, без изключение – много добре за вас, ако е сутрин преди ставане от леглото. С редовното практикуване ще има подобрение, но можете да го ускорите, ако промените и други фактори в живота си – хранене, дневен режим, упражнения. Ние не гоним тъмнината, вместо това вкарваме свещ в тъмната стая и тъмнината сама се разсейва. Колкото повече свещи успеете да поставите в деня си, толкова по-спокойна и светла ще бъде нощта…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *