Чуй за да усетиш светлината на промяната в себе си сега


ChangeWire e радио на вътрешната промяна. Този адрес не е за вас, ако искате да анализирате, да теоретизирате, да слушате формули. Има достатъчно други места за това. Радио ChangeWire е пристанът, от който може да се отправи яхтата на несъзнаваното – в едно удивително пътешествие – в наистина дълбоки води.

Как да извлечете максимална полза от програмите?

Въпреки че слушането директно от Интернет е възможно, запишете ги на MP3-плейъра си. Ако една програма ви допадне и от първия път имате чувството, че се отнася по някакъв начин за вас, слушайте я непременно още няколко пъти, по веднъж на ден или през ден в продължение на седмица или повече. В това време не слушайте другите програми. Използвайте слушалки. Потърсете тихо място, където никoй и нищо няма да ви смущава и няма странични шумове. Настанете се удобно, можете да затворите очи. Това е вашето време, времето, в което започва да се случва нещо важно – дайте му време да се случи и просто се отпуснете. Думите имат много планове и значения – тук те са адресирани към несъзнаваното. Бъдете тихи и то ще ги чуе!

Добре дошли!

Любомир Розенщайн

Към програмите >>>>>

Често задавани въпроси

1. Какво е радио Changewire?

Радио Changewire е интернет-радио (подкаст). Аудиопрограмите, които то публикува, могат да бъдат слушани директно в Интернет или записани на компютър или МП3 плейър и слушани локално.

2. Нуждая ли се от специален софтуер за да слушам програмите?

Вие можете да слушате или записвате програмите на радиото и без да разполагате със специален софтуер. Changewire поддържа специалния софтуер за iTune, както и всички програми за проследяване на блогове в RSS2 формат. Те могат да ви помогнат да следите за новото в радио Changewire без да трябва да проверявате сайта /автоматично записване на програмите. Адресите за абонамент ще намерите в страничната лента.

3. Как да слушам програмите на Changewire?

Всяка нова публикация представлява отделна аудиопрограма. Под текста, който накратко представя програмата, се намират линковете за запис или слушане на програмата. Ако натиснете бутона “Audio MP3″ или връзката “Download″ получавате възможност да запишете програмата локално в МП3 формат. Ако натиснете връзката “Play now” – в прозореца на браузера ви ще се появи специален плейър, който ще започне изпълнението на програмата. Ако използвате връзката “Чуй в нов прозорец“, плейърът ще се появи в нов малък прозорец. Преди да чуете началото ще са необходими няколко секунди или минута в зависимост от скоростта на връзката. Имайте малко търпение.

За да слушате програмите директно от Интернет се нуждаете от много качествена и бърза Интернет-връзка. В противен случай сигналът ще бъде често прекъсван, което обезмисля слушането. Ако не разполагате с бърз Интернет, първо запишете програмата на компютъра си.

Един и същ въпрос се поставя непрекъснато: мога ли да сваля програмите за да не ги слушам от Интернет?

Отговор – да, препоръчително е дори да го направите, освен ако не разполагате с бърза и сигурна Интернет-връзка. Долу под текста на всяка програма има връзка Download. Кликнете върху нея с десния бутон на мишката и изберете „Запазване като…“ от контекстното меню. Посочете мястото,където искате да запишете файла.

4. Какво още ми е нужно за да слушам програмите?

Ако ги слушате на компютър, нужна ви е качествена звукова карта и качествени слушалки. Ако ги прехвърляте на плейър, нуждаете се от качествен плейър и качествени стереослушалки. Програмите не са предназначени за слушане чрез високоговорител. Има смисъл да слушате тези записи само в пълна тишина. Те не са подходящи за шумен офис или за градския транспорт.

5. Какво още трябва да знам?

Програмите на радио Changewire са обикновено дълбоко отпускащи. Слушайте ги само ако за известно време можете напълно да се откъснете от околната среда, идеално – вечер преди лягане или рано сутрин. Изключете телефоните, настанете се удобно и ако искате затворете очи. Никога не ги ползвайте докато карате кола или управлявате машини. Changewire предлага образователни програми и не замества необходимостта от консултации с лекари и специалисти.

6. Как да не пропусна новата програма?

Ако не разполагате със специален софтуер, можете да въведете адреса на електронната си поща в полето за абонамент в долния край на страницата. При нова публикация ще получите известие.

7.Още въпроси, коментари, предложения?

Използвайте формата за връзка (http://changewire.info/?page_id=37) или полетата за коментари под всяка публикация.

8. Разбрах всичко! Къде мога да намеря програмите?

Точно тук . Приятно слушане!
Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия ( Моля отбележете като кликнете кутийката ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.

-----НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.

-----


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.

---ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.

---


-ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.-
--
----
-

-ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.-
--

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!