Categories
водени медитации вътрешно равновесие Думите Йога йога нидра медитации на български Медитация мъже и жени Несъзнаваното НЛП - NLP Психични състояния Релаксация тантра тантрическа медитация транс Хипноза

Игра на любов – тантра медитация за жени

Мъжката енергия: може би тя ти се струва чужда, неразбираема или дори враждебна. Тази водена медитация в традициите на тантра ще ти даде отговорите за нея – отговори, които досега не си получила, колкото и да си искала – отговорите от страна на мъжа и отговорите отвътре в себе си.

Мъжката енергия: може би тя ти се струва чужда, неразбираема или дори враждебна. Тази водена медитация в традициите на тантра ще ти даде отговорите за нея - отговори, които досега не си получила, колкото и да си искала - отговорите от страна на мъжа и отговорите отвътре в себе си.

Не слушай тази програма, ако си била жертва на насилие от мъж или носиш сериозни неразрешени травматични конфликти в тази област. Тя е обаче за теб, ако имаш чувството, че нещо в отношенията с мъжете не върви по начина, по който винаги си си го представяла. Тя е също за теб, ако искаш да научиш повече за мъжа до теб или за този, когото очакваш. Ако не се чувстваш достатъчно подготвена в общуването с мъжката част от човечеството. Ако това дори те фрустрира и, въпреки че си прочела известно количество умни книги и си погълнала известно количество приятелски съвети, усещаш, че самата ти не се променяш, а и мъжете, кой знае защо, също не.

Игра на любов - тантра медитация за жени на компакт диск
Корицата на компакт-диска Игра на Любов

Тази медитация в традициите на тантра може да разкрие за теб отговорите на загадката, която не ти дава да спиш и да промени – ако не теб самата и ако не мъжа край теб (или този, който не е до теб – за да бъде до теб най-накрая) то начина, по който възприемаш всичко това – да го направи леко като игра и много по-вълнуващо и да ти отвори път към нови преживявания, толкова хубави, за които дори не си и мечтала…

Времетраене – 35 минути. Можеш да слушаш тази програма в седнало или легнало положение, само когато няма да бъдеш смущавана. Ако по време на медитацията се появят телесни реакции като топлина, изтръпване, неволни движения на ръцете или краката, просто ги отбележи като нещо, което се случва, без да ги оставяш да те разсейват. Запиши аудиофайла с дясно кликване на мишката върху линка Download по-долу вдясно за да избегнеш неприятното прекъсване, което се случва понякога при директно слушане от интернет.

Игра на любов – тантра медитация за жени – Една програма на Любомир Розенщайн,© Радио ChangeWire 2010

Игра на любов - тантра медитация за жени

4 отговори на “Игра на любов – тантра медитация за жени”

Много интересно изживяване.С тази медитация за първи път успях да разбера , безграничната сила на ума си и свободата която мога да имам , ако си я разреша.

Сега след години се връщам пак към тази медитация и споделям какво се случи с мен след като я слушах , защото това може да е полезно и за някои друг които иска да реши своя проблем . Медитацията ми даде възможност да погледна взаимоотношенията между мъж и жена по различен начин . До тогава имах едно доста враждебно отношение към мъжете . Винаги се опитвах да докажа колко съм силна и колко съм права , това ми отнемаше огромно количество енергия . След медитацията осъзнах , че мъжката енергия е част от мен и промених враждебното си отношение в приятелско . Това доведе до внезапна промяна отношението на мъжете към мен . Те започнаха сякаш да ме забелязват , без да се налага да се качвам на високи токчета , да слагам грим или къси поли . Стана ми интересно какво се е случило , аз бях точно същата . По късно осъзнах , че хората улавят това което аз излъчвам и ако то е враждебност , разбира се ме отбягват . Това излъчване се случва на подсъзнателно ниво и ние често не знаем какво точно излъчваме , виждаме само крайния резултат , а той е хората ме отбягват.

Благодаря Ви за прекрасната медитация, още с първото слушане усетих промяна в мен, по спокойна се почувствах и осъзнах че сама съм отблъсвала мъжете от себе си като се правя на силна жена и не давам никой да ме приближи, а вътрешно копнея за прекрасна взаимна връзка! Усетих и промяна в мъжете и мъжкото присъстие, сякаш станах забележима! И то с едно прослушване, днес пак я повторих и усетих как нещо се отскубна от левия ми крак по време на медитацията и после свобода! Благодаря ви за всичко което правите – много ми помага! Имам само един въпрос колко често да се прави?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *